Το ταξίδι μας

...έτσι ξεκίνησαν όλα

Η εταιρεία Λ. Αντωνίου Homemade Pastries, γνωστή ως Lydia’s είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από την Λυδία Αντωνίου το 1985. Η ιστορία της ξεκίνησε περίπου δύο χρόνια νωρίτερα, όταν από την κουζίνα του σπιτιού της, ξεκίνησε να φτιάχνει birthday tall cakes, τις κλασικές δηλαδη αμερικάνικες τούρτες γενεθλίων με σχέδια και διακόσμηση απο πολύχρωμη βουτυρόκρεμα αποκλειστικά για φίλους. Από στόμα σε στόμα η φήμη των πανέμορφων αλλά και πεντανόστιμων cakes έφτασε στα αυτιά του Γεράσιμου Βασιλόπουλου, του ιδρυτή της γνωστής αλυσίδας super market ΑΒ Βασιλόπουλος. Ενθουσιασμένος από την πρωτοτυπία τους, της προσφέρει μια μόνιμη θέση για τις τούρτες της, στο ζαχαροπλαστείο του μεγαλύτερου τότε καταστήματός του, στον Φάρο του Ψυχικού. Η αποδοχή από τον κόσμο ήταν ενθουσιώδης και κάπως έτσι ξεκινά δειλα-δειλά η ιστορία της.

Ώς παραγωγός εταιρεία με πολλές εγχώριες και διεθνείς συνεργασίες, έχει δημιουργήσει περισσότερα απο 3.000 διαφορετικά είδη προϊόντων και παραλλαγών για τους πελάτες της στο πέρασμα των χρόνων. Βρισκόμενη συνήθως πίσω απο τα φώτα της βιομηχανικής δημοσιότητας, και αφήνοντας τα προϊόντα της να “μιλήσουν” για την ίδια, η Lydia's εργάζεται επι 35 χρόνια με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.
Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στη Ραφήνα όπου απασχολεί 40 εργαζόμενους. Στο ιδιόκτητο κτίριο συνολικής έκτασης 2000τ.μ. στεγάζεται η παραγωγή της ενώ στο περιβάλλον κτήμα των 5 στρεμμάτων καλλιεργούνται οπωροφόρα δέντρα, οι καρποί των οποίων χρησιμοποιούνται καθημερινά στην παραγωγή της.
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το ISO FSSC22000 και οι εγκαταστάσεις της πιστοποιούνται ετησίως απο ανεξάρτητες ελεγκτικές αρχές των διεθνών πελατών της.
Ακόμα και αν δεν μας γνωρίζατε μέχρι σήμερα, με εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα να παράγονται εβδομαδιαίως, είναι πολύ πιθανό να έχετε δοκιμάσει ήδη τα προϊόντα μας σε κάποιον από τους εκλεκτούς πελάτες μας ανά την Ελλάδα.